Minnie Driver, agresată sexual la 17 ani

13 octombrie 2016   News

Actriţa de 46 de ani rupe tăcerea şi vorbeşte despre agresiunea sexuală pe care a suportat-o în adolescenţă.

“Eram în vacanţă în Grecia şi un tip m-a tras de cot şi mi-a spus să dansez cu el”, şi-a adus aminte vedeta în timpul emisiuniii StandUP! a lui Pete Dominick. “I-am spus ‹Nu!›, mi-am tras braţul şi am vrut să mă îndepărtez de el, dar individul m-a apucat de părul de la ceafă. Am încercat să-l lovesc, dar el mi-a tras un pumn”, a mărturisit Minnie.

Driver, care avea 17 ani în momentul în care s-au întâmplat toate cele povestite de ea, le-a spus autorităţilor despre incident, însă oamenii legii au învinuit-o pe ea: „Poliţiştii au pus problema ceva de genul ‹Omul încerca şi el să se simtă bine. Dacă nu te opuneai, totul ar fi fost OK. Dacă dansai cu el, n-ai mai fi fost în situaţia în care eşti acum›.”

Vedeta din “Speechless” a adăugat că tinerele nu vorbesc despre experienţe asemănătoare din simplu motiv că se tem: “Când ai 17, 18 ani şi ieşi în oraş, e de la sine înţeles că poţi atrage atenţia nedorită a vreunui bărbat, care poate merge mai departe decât ţi-ai dori. Cred că nu cunosc nicio femeie care să nu fi trecut printr-o formă sau alta de agresiune sexuală într-un anumit moment al vieţii sale. Fie că e vorba despre atingeri, agresiuni verbale şi chiar fizice, precum violul, ştiu atât de multe femei care au trecut prin aşa ceva!”, conchide Minnie.

Mai multe