Miranda Kerr, cea mai dezbrăcată vedetă la Cannes: la un pas de-a rămâne fără rochie!

15 mai 2015   News

Arată mai bine şi mai senzuală ca oricând, aşa cum am văzut-o la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta! Australianca a ales, pentru a doua zi a evenimentului, una din cele mai…”scandaloase” rochii, să spunem aşa, cu atât de multe decupaje şi tăieturi, încât am spune că a sosit mai degrabă dezbrăcată decât îmbrăcată.

Este unul din cele mai sexy şi mai dorite modele din lume, a fost soţia lui Orlando Bloom şi are un fiu de 4 ani, Flynn, cu actorul. La 32 de ani, arată mai bine şi mai senzuală ca oricând, aşa cum am văzut-o la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta. O adevărată femeie fatală!

Australianca a ales, pentru a doua zi a evenimentului, una din cele mai…”scandaloase” rochii, să spunem aşa, cu atât de multe decupaje şi tăieturi, încât am spune că a sosit mai degrabă dezbrăcată decât îmbrăcată.

Miranda a atras toate privirile la petrecerea Magnum (tematica roz şi negru) cu look-ul ei de zeiţă, într-o ţinută roz foarte decoltată, semnată Emanuel Ungaro, care a permis tuturor să arunce o privire atentă asupra formelor sale perfecte.

Sânii săi au putut fi admiraţi mai mult decât ne-am fi aşteptat. Iar şliţul pe picior a fost atât de lung, că şi posteriorul a putut fi observat foarte uşor… mai ales când era cât pe aci ca Miranda să sufere o gafă vestimentară de proporţii, când un fotograf a călcat pe rochia ei şi era să o lasă goală în faţa tuturor. Din fericire, totul a fost rezolvat la timp. Şi, desigur, nu e ca şi cum rochia ei a lăsat totul la vedere!

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe