Miranda Kerr, însărcinată în ultimul trimestru, a pozat ca o zeiţă

7 mai 2018   News

Însărcinată în ultimul trimestru, Miranda Kerr a fost protagonista unui shooting foto excepţional în care arată o zeiţă. Dacă unele vedete optează pentru a poza nud, topless sau cu burtica de gravidă la vedere, pentru publicaţii mari, modelul a alea un alt concept de şedinţă foto pentru a imortaliza ultimele zile din sarcină.

Nu şi-a pierdut şarmul şi arată extraordinar de bine în posutra de femeie însărcinată, mândrindu-se cu noila sale forme. Se pregăteşte să-i dea naştere celui de-al doilea copil al său, primul copil cu soţul Evan Spiegel, iar vedeta în vârstă de 35 de ani a uimit cu cele mai recente fotografii, îmbrăcată în rochii lungi, vaporoase.

A apărut pe coperta revistei Stellar în fotografii în care îşi arată graţia, fosta soţie a lui Orlando Bloom dezvăluind că încă mai lucrează, chiar dacă în scurt timp va naşte. Desigur, vedeta se preocupă şi de aspectul fizic, mănâncă sănătos şi face sport pentru a se întreţine: "Am avut timp să fac Yoga". Miranda mai are un băiat de 7 ani, Flynn, din căsnicia cu Orlando Bloom.

Iată şedinţa foto inedită!

Mai multe