Miranda Kerr ştie cum să-şi ascundă sarcina. Cât este de sexy în rochie mini!

17 ianuarie 2018   News

Celebrul fotomodel este o gravidă cu stil şi chiar dacă s-a îngrăşat câteva kilograme în timpul sarcinii, ştie cum să-şi mascheze burtica astfel încât să arate exemplar. După ce a făcut furori la una dintre petrecerile de după Globurile de Aur în care a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă, super mulată şi cu spatele gol, acum Miranda Kerr a impresionat cu o altă ţinută stilată la lansarea colecţiei de toamnă a brandului Stella McCartney.

Miranda a optat pentru o rochie mini.

Gravidă cu cel de-al doilea copil, fosta soţie a lui Orlando Bloom a întors privirile îmbrăcată într-o rochie de cocktail de la McCartney, un model cu aplicaţii aurii peste care a purtat un sacou negru. Picioarele ei au fost "vedetele" serii, căci Miranda a încălţat o pereche de sandale nude care făceau ca silueta ei să pară atletică.

Miranda a fost strălucitoare şi cu zâmbetul pe buze la evenimentul care a avut loc marţi seara la Los Angeles. Miranda şi soţul său, fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, au anunţat că vor avea un copil în luna noiembrie. Aceasta este cea de-a doua sarcină a australiancăi care mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn, cu fostul soţ Orlando Bloom.

Foto: Hepta

Mai multe