Mircea Badea a ajuns pe masa de operaţie FOTO/VIDEO

15 martie 2016   News

A amânat cât a putut de mult momentul, dar tot a ajuns pe mâna chirurgului. Uite de ce.

Mircea Badea a ajuns pe patul de spital.

Mircea Badea a afişat mereu o formă de zile mari, iar activitatea lui intensă la sala de sport şi în aer liber nu dădea de bănuit că ar fi suferit de o afecţiune serioasă. De fapt, poate tocmai ritmul susţinut în care îşi foloseşte corpul poate să-i fi cauzat durerea la genunchi. Cert e că el a ajuns pe mâna unui medic chirurg, dar acum e bucuros că a trecut cu bine şi peste această încercare.

„Am amânat ceva vreme, e suficient. Am făcut-o: ligamente încrucişate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacâmul“, a anunţat Mircea Badea pe blogul personal.

Şi, deşi ar fi putut alege pentru o asemenea intervenţie o clinică privată din străinătate, vedeta Antenei 3 a ales şi de această dată să fie… patriot.

A treia zi dupa operatie: 100 de grade flexie pe kinetec. #acl #meniscus #recovery #injury #surgery A video posted by @mirceabadeareal on Mar 14, 2016 at 2:53am PDT

A treia zi dupa operatie: 100 de grade flexie pe kinetec. #acl #meniscus #recovery #injury #surgery

A video posted by @mirceabadeareal on Mar 14, 2016 at 2:53am PDT

„M-am operat în România, la spitalul Medlife. A fost o experienţă medicală la superlativ. Mulţumesc şi pe această cale domnului doctor Doru Filipescu (chirurgie), doamnei doctor Rely Manolescu (anestezie) şi întregului personal care m-a suportat şi m-a ajutat enorm. Întrucât în România paranoia e în floare din diverse direcţii, mi-am luat toate măsurile de precauţie şi am luat diagnostic scris de la o clinică de specialitate din München“, a mai scris Mircea Badea, mulţumit de serviciile medicale româneşti din sistemul privat.

Totodată, realizatorul emisiunii „În gura presei“ de la Antena 3 a ţinut să precizeze că intervenţia nu-l va ţintui la pat.

Primul pas, pas cu pas...:) #acl #meniscus #injury #surgery A video posted by @mirceabadeareal on Mar 13, 2016 at 8:05am PDT

Primul pas, pas cu pas...:) #acl #meniscus #injury #surgery

A video posted by @mirceabadeareal on Mar 13, 2016 at 8:05am PDT

„Întrucât m-am operat în România, începând de mâine nu voi lipsi de la nicio emisiune: nici de la ZU, nici de la Antena3“. Şi, într-adevăr, Mircea Badea s-a ţinut de promisiune, chiar dacă, între emisiuni, a fost nevoit să reducă efortul şi să-şi aplice gheaţă.

"Cu gheaţă la genunchi după emisiune la ZU".

„P.S. Va mai dura ceva până voi putea face din nou asta“, a mai scris el pe blog, postând o fotografie cu el în şpagat pe două scaune, figură care l-a făcut celebru, printre altele, în România.

Mai multe