Mircea, mesaj emoţionant pentru Mirela! Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a reacţionat imediat şi i-a răspuns ispitei

1 februarie 2019   News

Una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire care ar fi putut continua după „Insula iubirii“ a fost cea dintre Mircea şi Mirela, care însă nu a mai avut loc din cauza fostei concurente.

Deşi i-a declarat ispitei masculine că o iubeşte, Mirela s-a răzgândi în ultima noapte din Thailanda şi a încercat să se împace cu Ionuţ Gojman, însă fără succes, astfel că i-a pierdut pe ambii bărbaţi.

Zilele trecute, Mircea a fost invitat la Antena Stars, acolo unde a avut un mesaj emoţionant pentru Mirela: „În primul rând, pentru ce s-a întâmplat acum, ultima dată, îmi pare foarte rău. Ştiu că nu e aşa uşor, dar o să treci peste, pentru că ai devenit o femeie foarte puternică. Îţi doresc să ai parte de cât mai mulţi copii şi să te bucuri de ei. Pentru ceea ce ai făcut de când ne-am cunoscut şi până acum, te felicit. Ai dat dovadă de forţă, de hotărâre. Ai demonstrat că eşti o femeie care şi-a dorit ceva şi a realizat. Ai crescut, ai avut încredere în tine şi mă bucur foarte mult pentru ceea ce ai devenit. Eu sunt prezent ori de câte ori ai nevoie şi aş putea să-şi fiu aproape cu sfaturi şi tot ce vrei. Rămân acelaşi Mircea pe care l-ai cunoscut tu“.

Apoi, fosta ispită a spus că a păstrat legătura cu Mirela şi că i-a oferit sfaturi ori de câte ori aceasta a avut nevoie: „De fiecare dată când a avut nevoie, am fost prezent. Nu neapărat prezent fizic. Dar un telefon, un mesaj, o atenţie... întotdeauna. Şi acum, dacă are nevoie de ceva, sunt disponibil. Mirela nu a fost urâtă şi acum a devenit şi mai frumoasă. Te atrage prima dată Mirela ca aspect şi apoi Mirela pentru cum este ea“.

Uitându-se la emisiune, fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a reacţionat imediat şi i-a răspuns ispitei: „M-a emoţionat până la lacrimi. Mulţumesc frumos pentru mesaj, am rămas fără cuvinte. Da, Mircea este omul care mi-a schimbat viaţa în bine. Efectiv nu îmi găsesc cuvintele cum să îi mulţumesc“.

Mai multe