Mirela Boureanu Vaida este din nou însărcinată

4 februarie 2016   News

Va fi din nou mămică!

S-a elucidat misterul kilogramelor în plus de care părea să nu mai scape. Vedeta de televiziune va aduce pe lume al doilea copil.

Burtica e deja vizibilă.

A fost o adevărată aventură până a adus-o pe lume pe Carla, primul copil al ei şi al soţului său, Alexandru Vaida, dar acum norocul i-a surâs din nou. Gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, va fi din nou mămică.

Mirela Boureanu Vaida şi-a dorit mult să devină mamă.

La mai puţin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe Carla Maria, pe 20 februarie 2015, Mirela îi va dărui micuţei un frăţior sau o surioară. „Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetiţa mea veselă, vorbăreaţă şi dinamică, este vestea că ea va mai avea un frăţior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă şi o mare binecuvântare pentru mine şi familia mea!“, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Ea e micuţa Cara Maria.

Prezentatoarea şi-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. În trecut, vedeta a întâmpinat tot felul de probleme legate de sarcină, probleme despre care a vorbit deschis. Fetiţa ei, Carla, este o minune pentru familia lor, iar cel de-al doilea copil pe care îl va aduce pe lume este încă un vis devenit realitate.

Pe Alexandru Vaida l-a cunoscut în 2005 şi l-a luat de soţ pe 19 septembrie 2009.

Mai multe