Mirela Retegan merge mai departe. Turneul Zurli aduce Bucuria-n toată România

20 iunie 2024   News

Gașca Zurli s-a născut din dragoste, o dragoste imensă a unui părinte pentru copilul său. Și această dragoste s-a transformat rapid într-un fenomen național. 

Fondatoarea Zurli, Mirela Retegan, continuă acest proiect de suflet în cadrul unui turneu național, cel mai mare din România. Prin joacă și povești părinți și copiii din 269 de orașe vor descoperi bucuria de a interacționa.

În perioada următoare, Turneul Zurli continuă în orașele mici din Județul  Suceava: Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc.

"Zurli merge pentru prima oară acolo, jucăm în Căminele culturale, o să avem 7 spectacole în cele patru orașe. E o campanie socială de educație emoțională. Prin joacă și poveste, părinții descoperă bucuria de a interacționa. Mulți dintre ei se vor întâlni pentru prima  oară cu felul acesta de relationare", spune fondatoarea Găștii Zurli.

"Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta. Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori”, mai spune Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan.

Foto: arhiva personală

Mai multe