Mirela Vaida, gafă de proporții la TV! „Să avem cât mai multe nenorociri”

18 ianuarie 2023   News

Pe simpatica prezentatoare a luat-o valul și a spus exact opusul a ce gândea.

Colegii săi de Radio Zu au râs copios la matinalul Zu despre situație, având grijă totuși să-i transmită Mirelei Vaida gândurile lor de bine.

Situația este hilară într-adevăr și sigur Mirela Vaida nu le va reproșa colegilor din media faptul că au punctat momentul.

Cert este că ce se dorea a fi o urare minunată și elaborată pentru începutul anului a ajuns o postare virală în online.

Concret, Mirela Vaida a dorit să facă o urare la început de an, bine intenționată, însă din greșeală, vedeta a spus ceva cu totul greșit, fără să realizeze.

„Vă dorim încă de la început de an multă sănătate, bucurii, liniște, pace, să avem cât mai puține subiecte despre necazuri și cât mai multe despre nenorociri, însă din păcate și acestea fac parte din viața de zi cu zi a noastră”, a spus Mirela Vaida, în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Evident, știm deja apetitul românilor pentru a comenta. Paginile media au fost asaltate cu cei care nu s-au dat în lături în a o critica pe Mirela Vaida.

Unele au fost și amuzate, ca de exemplu: „Mulțumim la fel! La toată familia ta și la tot ce iubești tu/ Am prins asta la TV, dar m-am gândit că nu am auzit bine/ Cel puțin e sinceră/ Doamne ajută, mulțumim asemenea. Foarte drăguț că te-ai gândit la noi/ Îmi place că ăla o aprobă din cap/ Nu se poate așa ceva!/ A vorbit de toți banii/ Săraca, a avut prea multe emisiuni cu Vulpița și Viorel”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Mirela Vaida are 40 de ani, este prezentatoare, soție și mamă a trei copii. Viața sa este foarte agitată, însă reușește să aibă grijă de ea și să își facă alături de soț una dintre marile sale plăceri: călătoriile.

În 2009, Mirela Boureanu a devenit Mirela Vaida, s-a căsătorit atunci cu Alexandru Vaida. Vedeta a explicat că ei sărbătoresc iubirea în fiecare zi, aşa de bine se înţeleg. Nu au nevoie de o sărbătoare, de un pretext.

"De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. (...) Noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi.” a mărturisit mai de mult Mirela Vaida pentru click.ro.

Foto: Instagram

Mai multe