Misty, la cinci ani după ce l-a despărţit pe Keo de Andreea Bălan: „N-a spart nimeni nicio casă“! Iată cum arată ea acum

13 septembrie 2019   News

În anul 2014, după o relaţie care durase aproximativ şase ani, Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit, artistul fiind acuzat de partenera lui că o înşela de mai mult timp.

La acea vreme, Andreea Bălan dezvăluia că amanta lui Keo este Alexandra Pavel (Misty), o cântăreaţă la început de drum, pentru care nu a contat că artistul avea iubită. După ce Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit, aceasta din urmă a rămas alături de Misty, care între timp i-a dăruit şi o fetiţă, Arya Violette.

Chiar dacă nimeni nu a mai adus în discuţie de foarte mult timp faptul că Misty ar fi fost motivul pentru care Keo şi Andreea Bălan s-au separat, iată că recent, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Cătălin Bordea şi Adrian Oianu au afirmat, în timp ce comentau ţinuta ei, că Misty le-a „spart casa“ celor doi artişti.

Auzind cele spuse la Antena 1, Misty a reacţionat pe reţelele de socializare, afirmând că, atunci când ea a ajuns în braţele lui Keo, acesta nu o mai iubea pe Andreea Bălan: „Asta cu «E aia care a spart casa lu’ ... » e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă şi terminată demult“.

Mai multe fotografii cu Misty pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe