Moment şocant. Harvey Weinstein, luat la palme într-un restaurant din Arizona

11 ianuarie 2018   News

El este cel mai controversat om de la Hollywood, care chiar a ajutat la crearea unei alianţe a femeilor celebre împotriva abuzului sexual. După ce actriţele s-au îmbrăcat în negru duminică seara, la Globurile de Aur, într-un protest tacit care l-a vizat pe Harvey Weinstein, producătorul s-a confruntat acum cu o situaţie destul de bizară.

Alfat într-un restaurant din Arizona, marţi seara, pentru a lua cina, "hărţuitorul" de la Hollywood a fost atacat de un bărbat care i-a vorbit urât şi l-a pălmuit.

Conform TMZ, bărbatul, indentificat cu numele de Steve, a mers la mogulul de film de la Hollywood care se îndrepta spre ieşirea din restaurant şi l-a plesnit de două ori peste faţă. Un alt client al restaurantului a surprins momentul şocant chiar şi pentru Weinstein care nu se aştepta la un asemenea comportament. Producătorul a fost luat prin surprindere, în timp ce atacatorul său l-a pocnit de două ori peste faţă, cu zâmbetul pe buze şi l-a înjurat. Harvey mai era însoţit de un bărbat care a încercat să acopere cu mâna obiectivul aparatului celui care îi filma, spunând: "Nu face asta!"

De asemenea, pe fundal se aud şi câteva cuvinte jignitoare adresate lui Weinstein de către bărbatul care îl pocnise cu câteva momente înainte: "Eşti un gunoi! Ieşi naiba de aici!" Conform reprezentantului lui Weinstein, bărbatul pe nume Steve s-a supărat din cauza faptului că Weinstein i-a refuzat cerera de a face o fotografie cu el, într-un mod politicos. Încă nu este clar dacă mogului a depus o plângere la poliţie, dar scena din restaurant a devenit virală pe Internet!

Harvey a renunţat la Hollywood după numeroasele acuzaţii de hărţurire sexuală din partea unor actriţe celebre. Chiar şi soţia sa, Georgina Chapman, a decis să se despartă de controversatul producător. De curând s-a pronunţat şi divorţul celor doi, iar Georgina este acum o femeie liberă şi mai bogată cu câteva milioane de euro, dat fiind faptul că cei doi împliniseră deja 10 ani de căsătorie, înainte de pronunţarea divorţului. 

Citeşte şi: Perversul de la Hollywood îşi plăteşte soţia cu un milion de dolari să stea lângă el

Foto: Arhiva OK!, TMZ

Mai multe