Momente cumplite pentru Majda la Survivor România 2021. A fost izbită de o roată uriaşă pe parcursul traseului şi a lesinat

15 ianuarie 2021   News

Majda Aboulumosha s-a rănit grav la umăr în timpul jocului de la Survivor România. A avut nevoie de medic, chiar şi-a pierdut şi cunoştinţa!

Majda Aboulumosha a trecut prin clipe de coşmar după ce a parcurs traseul împreună cu Alexandra Stan la Survivor România. Se pare că jocul cu împinsul roţii înalte de peste doi metri le-a pus probleme serioasă fetelor din ambele echipe. Majoritatea nu au reuşit să o susţină în linia dreapta din cauza greutăţii şi a mărimii. Unde mai pui că nici nu au avut voie să se folosească de picioare pentru a restabili poziţia ei.

Majda Aboulumosha a leşinat la sfarsiul jocului Survivor România 2021

Majda nu a mai putut ţine piept roţii, dezechilibrandu-se şi alunecând într-o parte cu roată peste umăr. Dacă nu reuşea să se dea la o parte în timp util, această ar fi putut pică este ea. Cu toate acestea, Majda şi-a continuat traseul şi a reuşit să îl termine deşi a fost grav accidentată.

La final, concurenta a cerut ajutorul medicilor prezenţi la meci deoarece nu mai putea să respire şi umărul o durea îngrozitor. Mai mult, unul dintre medici a confirmat că preţ de câteva secunde Majda Aboulumosha şi-a pierdut cunoştinţa. În tot acest timp, atât Faimoşii, cât şi Războinicii stăteau cu sufletul la gură pentru concurenta grav accidentată. După câteva minute, aceasta şi-a revenit. 

Foto: Kanal D

Mai multe