Momentul epic al premiilor Emmy: Nicole Kidman s-a sărutat cu partenerul din film în văzul soţului ei, Keith Urban

18 septembrie 2017   News

Nici de la această ediţie a premiilor Emmy n-au lipsit acele momente epice, care stârnesc adevărate valuri de isterie în mediul online. De data aceasta, Nicole Kidman, una dintre marile câştigătoare ale serii, a oferit un spectacol pe care nu-l vom uita prea curând. Ea şi-a sărutat partenerul din film, chiar în faţa soţului ei, cântăreţul Keith Urban.

Sărut în faţa tuturor! Chiar şi a... soţului ei!

Deşi a sosit la braţul soţului ei, Keith Urban, alături de care a şi pozat în ipostaze amoroase, un alt bărbat s-a bucurat de atenţia şi afecţiunea lui Nicole Kidman. E vorba despre actorul Alexander Skarsdgard, care i-a fost soţ pe micile ecrane în miniseria ”Big Little Lies”, şi pe care Nicole a ţinut să-l felicite într-un mod inedit pentru trofeul Emmy.

Keith nu şi-a pierdut cumpătul

Aşa se face că atunci când Alexander s-a întors de pe scenă, după ce şi-a revendicat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, într-o miniserie, Nicole l-a oprit pentru a-l săruta. Da, fix pe buze, şi chiar în faţa soţului ei, muzicianul Keith Urban, care se afla pe scaunul alăturat. Momentul a fost cu adevărat savuros pentru cei aflaţi în sală şi a stârnit nenumărate aplauze. Chipurile, Nicole era fericită pentru câştigul co-starului său şi a vrut să-l felicite, dar şi să-i mulţumească pentru faptul că a inclus-o în discursul lui de acceptare al premiului.

Miniseria ”Big Little Lies” a fost câştigătoare la mai multe categorii

A avut grijă să fie afectuoasă şi cu Keith

Nu ştim, însă, cum s-a simţit Keith în tot acest timp, deşi pe chipul lui se putea vedea un zâmbet forţat şi, aparent, a făcut faţă cu brio situaţiei jenante. Haideţi să vedem şi noi momentul oferit de Nicole şi partenerul ei din film, Alexander!

Mai multe