Momentul rușinos trăit de Robbie Williams pe scenă! Ce a pățit din cauza unei intoxicații alimentare

4 septembrie 2023   News

La mai bine de un deceniu de când i s-a întâmplat, Robbie Williams vorbește despre momentul jenant trăit pe scenă.

Cântăreațul Robbie Williams a povestit despre întâmplarea de pe scenă, din 2011, într-o postare amplă pe Instagram, făcută săptămâna trecută. El a dat vina pentru starea lui delicată pe o intoxicație alimentară "oribilă".

„Încă nu eram nici pe departe destul de bine, m-am aventurat pe scenă", și-a amintit el. „Mă aflam în poziția precară de a nu putea să "am încredere într-un pârț"." Cu toate acestea, Robbie Williams, acum în vârstă de 49 de ani, a încercat să dea gaze în timpul show-ului său.

„După cum sunt sigur că vă puteți imagina, nu a rămas doar un pârț", a adăugat el despre momentul "eliberator". „Dar, ca un profesionist, mi-am păstrat calmul și m-am dedicat sută la sută spectacolului."

El a continuat: „Din cauza tabloului pe care tocmai vi l-am descris, sunt sigur că aveți întrebări. Dar haide să o lăsăm așa”.  Robbie Williams și-a însoțit mărturisirea cu o schiță a unei trupe care cântă, scriind: „Uneori, artiștii tăi favoriți se pârțâie pe scenă". Nominalizatul la Grammy nu este primul muzician din ultimele luni care recunoaște că a trăit astfel de momente pe scenă.

În iulie, Joe Jonas a glumit că are nevoie de terapie după ce a fost nevoit să facă o "schimbare de haine" în timp ce a lăsat să iasă "un pic de toot" - și "un pic în plus" - în timp ce purta haine albe. „Nu a fost o problemă atât de mare pe cât am crezut. Așa e viața", a declarat la vremea respectivă fosta vedetă Disney Channel pentru ascultătorii podcastului "Will & Woody". "S-a întâmplat multor artiști. Mi-am plătit datoriile și mă simt ca și cum aș face parte dintr-un club secret acum."

Pe lângă Robbie Williams, Chris Brown și Ed Sheeran sunt, de asemenea, membri ai acestui grup. 

Foto: Getty Images, Robbie Williams

Mai multe