Monica Anghel a ajuns pe mâna medicilor

17 martie 2016   News

În urma unei afecţiuni grave la coloană netratate la timp, cântăreaţa a ajuns de urgenţă la spital. 

E drama neştiută a Monicăi Anghel. E-adevărat că am văzut-o tot mai rar în peisajul monden, mai ales după ce s-a retras şi de la matinatul pe care-l realiza la Europa FM. Acum am aflat şi de ce: cântăreaţa suferea de dureri groaznice de spate şi a ajuns chiar să nu mai poată merge.

Invitată în emisiunea „Agentul VIP“ de la Antena Stars, Monica Anghel s-a destăinuit lui Cristian Brancu:

„Povestea aceasta e mai veche, e de acum doi ani, când am fost diagnosticată cu o hernie de disc şi trei medici neurochirurgi mi-au spus în aceeaşi zi că trebuie să mă operez de urgenţă. Am făcut o semipareză, deci nu mai puteam să mai merg. A fost un moment îngrozitor de greu pentru mine, pentru că m-am speriat foarte tare. Am fost chiar şi la un profesor de recuperare şi mi-a spus că n-am nicio şansă şi că trebuie să mă operez de urgenţă“, i-a povestit Monica Anghel lui Cristian Brancu.

Dar de când a ajuns pacienta unei clinici private, unde a început fizioterapia, Monica Anghel a văzut imediat o îmbunătăţire a stării sale de sănătate.

„Asta se face, în mod normal, de două ori pe an, ca să nu mai ai probleme. Sigur, fizioterapia trebuie susţinută şi cu kinetoterapia, o gimnastică specială pentru afecţiunile pe care le are fiecare. E drept, eu am stat un an de zile cu durerile alea, doar că acum doi ani, în noiembrie, am avut nişte dureri de mă dădeam cu capul de pereţi. Îngrozitor a fost! Dar după a doua şedinţă pe care am făcut-o aici, la clinică, n-am mai avut niciun fel de durere. Mi-era frică să merg, că nu-mi venea să cred că nu mai am nicio durere“, a mărturisit artista în emisiunea „Agentul VIP“.

„Acum sunt bine, n-am renunţat la tocuri, nici la călărie – mai merg să călăresc, dar nu în fiecare zi, aşa cum făceam într-o perioadă, vreau să fiu sănătoasă pentru copilul meu, Aviv, să pot să merg cu el, să mă joc cu el…“, a mai spus ea la Antena Stars.

Mai multe