Monica Bellucci a arătat fantastic în roşu. Are 53 de ani şi face furori de fiecare dată când apare în public

6 februarie 2018   News

Frumoasa Monica Bellucci a făcut furori pe covorul roşu la cel mai recent eveniment la care a participat. A schimbat rochiile negre cu care ne-a obişnuit în ultima perioadă cu o creaţie superbă de un roşu aprins. Luni seara, actriţa de origine italiană a întors capetele la cea de-a 23-a Gală Lumieres Award Ceremony la Centru cultural din Paris, Franţa.

A arătat superb în roşu.

Are 53 de ani şi întotdeauna a fost un reper de femininate în Cetatea Filmului, sfidând trecerea anilor cu fizicul ei de invidiat şi tenul fresh. Îmbrăcată într-o rochie lungă cu fir auriu, italianca s-a asigurat că este atât de sexy, dar elegantă în acelaşi timp, încât să întoarcă toate privirile pe covorul roşu.

Rochia Alexandre Vauthier, cu mâneci lungi şi gâtul acoperit, s-a mulat perfect pe formele fără de cusur ale Monicăi, accentuându-i talia şi dezvelindu-i picioarele lungi şi subţiri. Şi-a completat ţinuta strălucitoare cu o pereche de ciorapi transparenţi negri şi pantofi peep-toe din catifea. De asemenea, bijuteriile au fost şi ele alese pe sprânceană, actriţa purtând un superb inel cu diamant de la Cartier şi o geantă plic marca Louboutin.

Cu asemenea ţinută surprinzătoare, machiajul şi coafura nu puteau fi altfel decât impecabile. Bellucci a optat pentru o coafură simplă, bob, iar machiajul a fost unul care i-a accentuat ochii în culori pământii.

Alături de actorul Jean Paul Belmondo.

În ciuda faptului că arată atât de bine la cei 53 de ani ai săi, a fost foarte vocală cu privire la eforturile pe care le face pentru a arăta impecabil, acestea fiind minime. Genelor bune li se datorează această frumuseţe care parcă nu are vârstă.

Foto: Instagram Monica Bellucci

Mai multe