Monica Bellucci, o superbă divă în negru la o gală din LA

1 februarie 2018   News

Alături de Sophia Loren, Monica Bellucci este alt nume feminin echivalent cu talentul şi frumuseţea italiană, lucru recunoscut de o lume întreagă, implicit de Hollywood.

Iar superba actriţă în vârstă de 53 de ani a avut parte de toate onorurile cuvenite la gala desfăşurată la Teatrul Harmony Gold din Los Angeles, acolo unde staruri mai mult sau mai puţin cunoscute s-au adunat pentru a o aplauda pe zeiţa fimului italian.

Cu această ocazie, italianca a îmbrăcat o rochie în stilul cu care ne-a obişnuit, neagră şi cu model sirenă, care să-i accentueze rotunjimile şi sex appealul mediteranean. Monica şi-a accesorizat ţinuta cu un lănţişor şi clutch aurii, abordând un machiaj retro şi o coafură naturală.

Cealaltă divă a serii a fost actriţa spaniolă Paz Vega, în vârstă de 42 de ani, care a arătat minunat în rochia ei midi asimetrică şi cu noua tunsoare scurtă.

Printre cei prezenţi la gală s-au numărat actriţa de origine italiană Blanca Blanco şi actorul Ron Moss, unul dintre starurile din serialul Tânăr şi neliniştit.

Foto: hepta

Mai multe