Monica Bellucci, spectaculoasă și îndrăgostită la Premiile Emmy, într-o ținută cu accente masculine

18 ianuarie 2024   News

Superba italiancă este ca vinul bun. Indiferent cât de mult înaintează în vârstă, este splendidă și o divă autentică. Nu a ratat ceremonia Premiilor Emmy de la Los Angeles.

Așa cum o știm de ceva vreme, îndrăgostită de Tim Burton, cei doi și-au arătat din nou afecțiunea pe covorul roșu, ținându-se de mână.

S-au asortat de minune, de data aceasta optând amândoi pentru negru și alb. Și dacă Tim Burton s-a drapat în negru, Monica Bellucci a surprins cu alegerea sa vestimentară în note masculine, amintind de fracurile domnilor.

Desigur, suntem obișnuiți s-o vedem ca pe definiția feminității, căci are rochii ce-i pun în valoare atât de mult calitățile sale de Evă. Însă nici cu papion nu-i stă rău deloc.

Italianca a optat pentru o pereche de pantaloni negri, evazați jos, cămașă albă, cu volane inclusiv la mâneci, taior negru și papion negru. Și-a întins părul superb castaniu și a ales un machiaj de seară, smokey-eyes, care i-a pus în valoare ochii căprui.

Cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în octombrie anul trecut la Roma, când și-au făcut pentru prima dată apariția pe covorul roșu ca un cuplu.

La vremea respectivă, regizorul a făcut și o declarație: ”Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată!”

Iubirea dăinuie în continuare, căci sunt la fel de apropiați, doar că de data aceasta, la Los Angeles, niciunul n-a mai făcut nicio declarație. Doar s-au ținut de mână și s-au sorbit din priviri.

Între ei doi are loc o frumoasă poveste de iubire, care a fost făcută publică anul trecut, în februarie. În urmă cu câteva luni, Monica Bellucci l-a elogiat pe iubitul său în ediția franceză a Revistei Elle, în care a mărturisit că e foarte recunoscătoare destinului că a întâlnit un asemenea bărbat ca Tim Burton.

Laudele au continuat și în ediția spaniolă a revistei Harper’s Bazaar, pentru care a declarat: „Am găsit în Tim un spirit minunat, un suflet spectaculos, cineva cu care să împărtășesc o lume de vis. El este minunat.”

Foto: Getty Images

Mai multe