Monica Davidescu ar putea rămâne cu dureri pe viaţă

11 aprilie 2013   News

În urma nefericitului accident de la “Dansez pentru tine”, care a adus-o pe masa de operaţie, actriţa a rămas cu sechele la nivelul piciorului drept.

În urma nefericitului accident de la “Dansez pentru tine”, care a adus-o pe masa de operaţie, actriţa a rămas cu sechele la nivelul piciorului drept.

Monica Davidescu a fost una dintre vedetele sezonului trecut al emisiunii „Dansez pentru tine“. Evoluţia ei în cadrul emisiunii a fost, însă, una de scurtă durată, deoarece la repetiţii a suferit un grav accident, când picioarele i-au fost zdrobite la propriu.

Imediat, medicii au consultat-o şi au decis că nu e nevoie de operaţie, dar i-au cerut să stea în orteze timp de două săptămâni. Cum starea de sănătate a Monicăi s-a agravat, ea a fost operată înainte de Sărbători la piciorul drept pentru ruptură de menisc de ligament încrucişat anterior.

După operaţie, actriţa a fost nevoită să meargă în cârje timp de o lună, după care s-a reîntors la activitatea ei artistică. Totuşi, la patru luni de la intervenţia chirurgicală, Monica are în continuare dureri.

, a declarat Monica Davidescu pentru

.

Cu toate acestea, actriţa şi-a reluat programul şi joacă în câteva piese de teatru, urmând ca în curând să apară într-un proiect inedit, o piesă ce va fi prezentată într-un restaurant din Bucureşti.

„E un restaurant în care se fac multe evenimente, oamenii care vor să vina să mănânce ceva, să bea şi să vadă şi o piesă de teatru, o vor putea face. Noi suntem aproape gata, mai trebuie făcut decorul şi costumaţiile. Sperăm ca în câteva săptămâni să ştim exact când vom începe“, a mai spus soţia lui Aurelian Temişan.

Foto: pagina personală, Pro TV

Mai multe