Monica Tatoiu face dezvăluiri în cazul lui Cristi Boureanu

9 iunie 2017   News

Aşa cum era de aşteptat, fosta femeie de afaceri a sărit în apărarea bunului ei prieten. Uite ce dovezi aduce în sprijinul lui.

Monica Tatoiu a dezvăluit faptul că fostul deputat Cristian Boureanu a povestit că a fost bătut în arest de către poliţişti.

”Are nasul rupt total, pe creier s-au găsit bule de aer, iar osul de la ieşirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate întâmpla când dormi”, a declarat Monica Tatoiu, prietena de familie a fostului politician la România TV.

Citeşte şi:

Cristian Boureanu, în mijlocul unui nou scandal VIDEO

”Cristi este acum sub investigaţii, sunt patru discipline, după care va urma o expertiză a medicilor, se va face un document de medicină legală. El va trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă a fost lovit atunci şi Poliţia să plătească. Nu aşa se aplică legea. El spune că l-au căzut în genunchi şi l-au lovit”, a subliniat Monica Tatoiu.

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

”A fost internat la neurochirurgie. I s-a făcut un computer tomograf. Există probleme la cap serioase, i-au depistat ceva pe creier. Doctorii sunt înnebuniţi. Cristian are traumatisme la nivelul capului. Nu ştiu dacă e în măsură să depună plângere după ce s-a certat cu poliţiştii. Oamenii cu uniformă trebuie respectaţi”, a mai declarat aceasta la Antena Stars.

Mai multe