Motive incredibile pentru care aceste vedete au apelat la mame surogat!

16 august 2017   News

Nu problemele medicale le-au împiedicat pe aceste staruri să-şi aducă pe lume copiii, ci alte scuze au fost rostite de celebrele mămici pentru că nu au dat naştere chiar ele moştenitorilor lor.

Lucy Liu – n-avea timp să poarte sarcina timp de nouă luni

Rockwell Lloyd Liu, fiul actriţei, a venit pe lume în 2015, iar naşterea micuţului a fost sărbătorită cu mare fast în familia vedetei. Însă ceea ce ne uimeşte este ce a împiedicat-o pe Lucy să ducă până la capăt o sarcină. “Mama surogat a reprezentat cea mai bună opţiune pentru mine, pentru că lucram şi nu ştiam când puteam să iau o pauză pentru a aduce un copil pe lume. Am luat decizia să îmi văd în continuare de munca mea şi altă femeie să poarte sarcina, iar acest lucru a fost perfect pentru mine!”, a declarat Liu pentru People.

Cât de simpatic e copilul actriţei!

Elizabeth Banks – a recunoscut că are “probleme legate de uter”

Vedeta din Hunger Games şi soţul ei, Max Handelman, au doi copii aduşi pe lume de mame surogat. Felix, primul ei fiu, s-a născut în martie 2011 şi cel de-al doilea, Magnus, a văzut pentru prima dată lumina zilei în noiembrie 2012. Elizabeth a explicat, în 2012, motivul pentru care nu i-a născut ea pe cei doi micuţi ai ei şi anume faptul că avea “probleme legate de uter” şi nu a reuşit să le depăşească. Ce înseamnă asta? Nu ne este clar nici nouă, însă nu contează atât de mult modul în care a devenit actriţa mamă, ci mai mult faptul că a reuşit acest lucru, nu?

Alături de fiul Felix

Ellen Pompeo – n-avea niciun motiv real pentru care să apeleze la o mamă surogat

Cu fiica Stella

Vedeta serialului Grey’s Anatomy are trei copii, primul şi al treilea fiind aduşi pe lume chiar de ea, iar cel de-al doilea a fost purtat, timp de nouă luni, în pântecul unei mame surogat. Ce s-a întâmplat între primul şi al treilea copil, a suferit Ellen cumva de infertilitate? Se pare că nu. Pur şi simplu a considerat că e mai simplu aşa. De fapt, Pompeo a ţinut secretă naşterea celui de-al doilea copil până când acesta a împlinit două luni.

“Sienna May Ivery, bun venit pe lume!”, a anunţat Ellen online naşterea copilului născut de mama surogat, după care a vorbit deschis despre apelarea la această metodă de-a deveni mamă: “Este minunat să te dedici aducerii pe lume a unor copii, să dăruieşti darul vieţii unor oameni. Eu sunt recunoscătoare pe veci celei care mi-a purtat copilul. Am fost alături de ea cînd a fost inseminată, am ţinut-o de mână…”

Sarah Jessica Parker – n-a renunţat la carieră în favoarea maternităţii

Cu gemenele venite pe lume via mamă surogat

Starul serialului Sex and the City s-a plâns cu orice ocazie posibilă din cauza faptului că n-a reuşit să mai rămână gravidă după naşterea fiului ei, James. Însă mulţi sunt de părere că diva nu a mai vrut să ducă ea o sarcină până la capăt din cauza angajamentelor pe care şi le-a luat în carieră. Astfel, Sarah ar fi apelat la o mamă surogat pentru a le naşte pe gemenele Marion şi Tabitha, nedorind să ia nicio pauză profesională. Ea lucra de zor la filmele Sex and the City în perioada în care a devenit din nou mamă.

Pe fiul James Wilkie Broderick l-a adus pe lume chiar actriţa

Mai multe