Motivul incredibil pentru care Taylor Swift nu şi-a însoţit iubitul, pe actorul Joe Alwyn, la Gala Premiilor Oscar 2019

25 februarie 2019   News

De aproximativ doi ani formează un cuplu, însă nu au apărut niciodată la braţ pe covorul roşu, iar singurele fotografii în care sunt văzuţi împreună au fost realizate de paparazzi.

Taylor Swift şi Joe Alwyn, căci despre ei este vorba, pare că încearcă să aibă parte de o iubire secretă, cu toate că nu se ascund atunci când ies împreună în oraş. Însă, acum, odată cu Gala Premiilor Oscar 2019, toată luema se aştepta ca Taylor şi Joe să apară la braţ, dar au evitat acest lucru şi de această dată.

Jurnaliştii de peste hotare au încercat să afle care a fost motivul pentru care Taylor Swift nu a dorit să participe la Gala Premiilor Oscar 2019 alături de partenerul ei, iar informaţiile apărute în presă sunt incredibile.

Din câte se pare, Taylor Swift a considerat că, dacă ei vor apărea pentru prima dată împreună pe covorul roşu chiar la Gala Premiilor Oscar 2019, cariera iubitului ei şi totodată rolul pe care acesta îl joacă în filmul „The Favourite“ vor fi umbrite de relaţia lor. Astfel, cântăreaţa a preferat să-l lase singur pe Joe Alwyn, pentru a nu atrage ea toate privirile.

Joe Alwyn nu a părut deranjat de gestul iubitei lui şi s-a fotografiat pe covorul roşu atât singur, cât şi alături de Nicholas Hoult, colegul lui de platou din filmul „The Favourite“.

Mai multe