Motivul pentru care fostul soţ al Lizei Minnelli a plătit un asasin ca să-l omoare pe Elton John

31 decembrie 2021   News

De-a lungul anilor, au existat numeroase incidente fatale în care au fost implicaţi muzicieni celebri. Cei doi rapperi Tupac Shakur şi Notorious B.I.G. şi-au pierdut viaţa în urma unor atacuri înarmate. Mai mult, anumiţi cântăreţi, precum John Lennon şi Selena Quintanilla, au pierit din cauza unor fani de-ai lor care le-au grăbit sfârşitul. Iar Marvin Gaye a fost ucis chiar de tatăl său.

Toate aceste incidente au fost cauzate de anumite conflicte finalizate în cel mai rău mod posibil sau de circumstanţe absolut regretabile – victima s-a afla la momentul nepotrivit acolo unde nu trebuia. Însă, mai există şi cazul lui Elton John, care era cât pe ce să piară doar pentru că a reuşit să-l scoată din sărite pe fostul soţ al entertainerului Liza Minnelli, David Gest.  

Conform celor relatate de NME, totul a început când David Gest şi Liza Minnelli se pregăteau de nuntă. După cum ştim şi noi, existau nişte semne de întrebare legate de orientarea sexuală a mirelui. În timp de lumea se abţinea să comenteze asemenea subiect picant, Elton a scăpat porumbelul, a spus ceva ce l-a jignit atât de tare pe cel care avea să devină partenerul de viaţă al lui Minnelli, încât acesta s-a văzut nevoit să acţioneze.

Ce a spus Elton Jonh şi l-a enervate la culme pe fostul soţ al Lizei Minnelli?

Cuvinte care au urmări

John a spus că cineva trebuie să-i găsească Lizei un soţ heterosexual.  

Gest s-a simţit cât se poate de ofensat şi şi-a dorit să-l radă pe Elton de pe suprafaţa pământului. De fapt, a mers atât de departe, în dorinţa sa de a-l reduce complet la tăcere pe muzician, încât a angajat pe cineva care să se ocupe de incredibila crimă.

David a găsit un portar de la un bar care era dispus să meargă până la capăt cu dorinţa lui Gest. Se pare că fostul soţ al Lizei l-a pus pe bodyguardul lui, Imad Handi, să-i ofere criminalului 25.000 de dolari, ca avans. Totul se întâmpla în 2002, iar Handi începuse să aibă tot mai multe emoţii cu privire la implicarea sa într-o crimă.

Imad a declarat, la un moment dat, că el a fost cel care a reuşit să-l convingă pe Gest să renunţe la gestul său extrem, în 2003. Fostul soţ al Lizei a renunţat la planul său criminal, însă nu şi-a recuperat niciodată avansul pe crima pe care o comandase.  

Cum s-a încheiat toată această poveste sinistră? Gest a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel din Londra, în 2016, iar Elton John este cât se poate de viu şi de nevătămat în prezent.

Foto - Profimedia

Mai multe