Mr. Bean s-a mutat cu iubita, la câteva săptămâni de la divorţ

28 ianuarie 2016   News

Rowan Atkinson a făcut deja pasul următor în relaţia cu mult mai tânăra sa iubită! Potrivit DailyMail, Mr.Bean (60) şi partenera sa, actriţa Louise Ford (32), s-au mutat împreună!

Rowan şi Louise

Nici bine nu s-a despărţit de soţie, că Rowan a şi sărit în trenul ”traiului comun” cu iubita sa, Louise. Se pare că cei doi s-au mutat împreună într-o casă din nordul Londrei, pe care actorul a cumpărat-o imediat după separarea de Sunetra Sastry, contra sumei de 4, 65 milioane de dolari.

Casa în care Rowan şi Louise locuiesc acum

Asta nu poate însemna decât că relaţia lor este una puternică, după cum, de altfel, a declarat şi un prieten de-al lor: ”Rowan şi Louise sunt persoane incredibil de discrete. Iar faptul că s-au mutat împreună demonstrează că au o relaţie foarte serioasă”.

Louise şi Atkinson au apărut public prima dată în 2014, după ce mariajul de 23 de ani de-al lui Rowan cu Sunetra s-a destrămat.

La momentul despărţirii de Sunetra, Rowan avea o vilă de 11 milioane de dolari, localizată în Oxfordshire, în construcţie. Odată cu divorţul, însă, actorul a renunţat la acea casă în favoarea celei din nordul Londrei.

Lily Atkinson, Rowan şi Suntra

Comediantul, care are o avere estimată la 70 de milioane de dolari, are doi copii cu fosta nevastă: un băiat pe nume Ben, în vârstă de 22 de ani, şi o fată pe nume Lily, în vârstă de 20 de ani.

Sursa foto: Hepta

Mai multe