MTV Movie Awards 2015: Cele mai reuşite ţinute!

14 aprilie 2015   News

Gala din acest an al premiilor MTV Movie Awards a strâns pe covorul roşu cei mai în vogă artişti. Şi de această dată, vedetele au profitat de reflectoarele aţintite asupra lor pentru a-şi etala ţinutele spectaculoase.

Gala din acest an al premiilor MTV Movie Awards a strâns pe covorul roşu cei mai în vogă artişti. Şi de această dată, vedetele au profitat de reflectoarele aţintite asupra lor pentru a-şi etala ţinutele spectaculoase. Iată câteva dintre cele mai reuşite ţinute purtate la acest eveniment!

Jennifer Lopez a avut una dintre cele mai apreciate ţinute. Cântăreaţa a purtat o ţinută semnată Versus Versace, bijuterii Chimento and Vita Fede, clutch Salvatore Ferragamo clutch

Click pe următoarea!

Şi Scarlett Johansson a avut o ţinută interesantă. Actriţa a mers pe salopeta Zuhair Murad jumpsuit şi sandale Sophia Webster, şi n-a dat greş!

Bella Thorne a ales pentru această ocazie o rochie Peter Pilotto şi sandale tip peep toe.

Cara Delevingne a optat pentru o rochie Reem Acra şi pentru sandale Saint Lauren care au atras privirile tuturor.

Kelly Osbourne ştie cum să impresioneze pe covorul roşu. Aceasta a purtat Alexander McQueen, pantofi Renee Caovilla şi clutch cu influenţe punk Judith Leiber.

Şi Victoria Justice a făcut o figură frumoasă pe covorul roşu. Tânăra actriţă a purtat o rochie cu inserturi geometrice care i-a venit de minune.

Sursă foto: Hepta

Mai multe