MTV VMAs 2023, cel mai bine îmbrăcate vedete pe covorul roz. Au impresionat cu ținutele glam

13 septembrie 2023   News

La MTV VMAs 2023, moda a fost cel puțin la fel de impresionantă ca muzica. Divele din showbiz au făcut spectacol pe covorul roșu. Iată care au fost cele mai elegante staruri.

În primul rând, seara i-a aparținut lui Taylor Swift marți la MTV Video Music Awards.

Cântăreața a câștigat la nouă dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizată - inclusiv Artistul Anului - în cadrul evenimentului anual MTV VMAs 2023, care a avut loc la Prudential Center din Newark, New Jersey.

Cântăreața și textiera în vârstă de 33 de ani a câștigat Albumul anului pentru ”Midnights and Show of the Summer”, pe lângă faptul că a luat acasă șase premii pentru videoclipul și piesa Anti-Hero. La toate astea, se adaugă și faptul că este extrem de frumoasă, suplă și elegantă.

Vedeta a impresionat pe covorul roz cu o rochie neagră, asimetrică, de la Atelier Versace, iar strălucirea i-a fost asigurată de bijuteriile statement, lanțuri strălucitoare și diamante de la Anita Ko, Maria Tash și Joseph Saidian and Sons.

Senzuala Selena Gomez a ales roșul aprins pentru seara sa specială de la MTV VMAs 2023.

Artista a arătat mai bine ca niciodată în ținuta Oscar de la Renta decupată și decoltată, care i-a evidențiat silueta voluptoasă și sexy. Bijuteriile cu diamante de la Giardini Segreti i-au finisat look-ul prețios.

Olivia Rodrigo la MTV VMAs 2023 a făcut senzație cu o atitudine super senzuală, într-o rochie lungă, argintie și strălucitoare, cu spatele gol. Diva brunetă a fost un amestec adorabil de sexy și ingenuu.

Mult mai agresive în atitudine, și ele sunt starurile care s-au remarcat vestimentar la MTV VMAs 2023. Cardi B și Megan Thee Stallion. Au optat pentru rochii mulate și atitudine de vampe pe deja celebrul covor roz, unde s-au aglomerat vedetele marți seara.

Mult mai diafana Kelsea Ballerini a impresionat într-o rochie lungă și roșie, la brațul partenerului său Chase Stokes. Blondina a avut o atitudine adorabilă, de ”sunt sexy și o știu”.

Să nu o uităm pe Shakira, care a fost o bombă sexy pe covorul roz de la MTV VMAs 2023.

Laureată a premiului Video Vanguard de anul acesta a arătat splendid într-o ținută aurie de la  Atelier Versace, care i-a flatat silueta voluptoasă. Shakira pare că și-a revenit după despărțirea de Pique și se simte în elementul său în SUA.

Foto: Getty

Mai multe