N-a ținut-o prea mult relaxarea din Positano! J Lo, un pachet de nervi în SUA, după ce s-a văzut cu Ben

28 iunie 2024   News

Jennifer Lopez a fost surprinsă înapoi în SUA, stresată și tensionată, la scurt timp după ce a avut o întrevedere cu Ben Affleck.

Nu se știe încă dacă vor divorța, dacă au făcut-o deja sau tocmai se află în plin proces de separare. Cel mai probabil, diva va înainta un comunicat de presă când va fi sigură de modul în care decide să-și trăiască viitorul.

Dacă cei mai optimiști fani își imaginau că cei doi vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, iată că se pare că s-au înșelat.

După întrevederea lor scurtă, păreau amândoi că se află pe un sac cu pulbere.

Diva avea o mulțime de grimase în timp ce șoferul venise să o ia, iar ea a urcat pe scaunul din dreapta, în timp ce Affleck, la costum și cu o geantă în mână părea de-a dreptul furibund.

Toată vraja minunată pe care nu demult o aveau între ei pare că s-a evaporat complet și nu dă vreun semn de revenire.

Sunt ostili și cu nervii întinși la maxim.

Dacă diva a avut parte de o mică vacanță, pentru Ben situația este explozivă. Gurile rele spun că este la un pas de a se reapuca de alcool, marele și distructivul său viciu.

Jennifer Lopez a fost văzută arătând stresată și tensionată în timp ce trimitea mesaje și se îndrepta către Studiourile Paramount din Hollywood. Jlo a fost surprinsă chiar ieri la biroul lui Ben Affleck din Beverly Hills, unde și-a petrecut câteva ore înainte de a fi preluată de șoferul ei.

Nu se știe ce le va rezerva viitorul, însă cel mai probabil, deși nu există o recunoaștere publică oficială din partea celor doi, sunt pe punctul despărțirii oficiale.

Căci cea neoficială a venit de ceva timp deja. Ben s-a mutat din domiciliul conjugal, casa pe care o aveau a fost scoasă la vânzare, și cel mai important... magia dintre ei nu mai există. Nici complicitatea, nici măcar prietenia. Deocamdată. Sperăm la vremuri mai bune!

Foto: Profimedia

Mai multe