Nancy Reagan, îngropată lângă soţul său!

7 martie 2016   News

Văduva preşedintelui Ronald Reagon s-a stins din viaţă ieri, duminică, la reşedinţa sa din Bel Air, Los Angeles. Vestea tristă a morţii lui Nancy Reagan a fost confirmată de un purtător de cuvânt al ”Bibliotecii prezindenţiale Ronald Reagan”.

A murit la 94 de ani

Fosta Primă Doamnă avea 94 de ani atunci când s-a stins din viaţă, iar cauza decesului său se presupune a fi în strâsă legătură cu problemele cardiace de care suferea de o vreme.

Nancy Reagan va fi înmormântată lângă soţul ei, la Reagan Presidential Library din Simi Valley, în statul California. Şi deşi încă nu s-au făcut publice alte date legate de funerariile ei, se ştie că apropiaţii acesteia vor avea şansa de a o comemora înainte de înmormântare.

Va fi înmormântată alături de soţul ei

Amintim că Nancy Reagan a fost una dintre cele mai influente prime doamne din istoria Statelor Unite în timpul mandatelor soţului său, în perioada 1981 - 1989.

Nancy Reagan, născută în oraşul New York, era actriţă când l-a întâlnit pe viitorul preşedinte Ronald Reagan, în anii 1950. Mariajul lor, 52 de ani, a fost descris ca fiind cea mai mare poveste de dragoste de la Casa Albă.

sursa foto: hepta

Mai multe