Naomi Hedman s-a făcut remarcată într-un reality show. Iubita lui Florin Ristei a creat controverse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie

8 decembrie 2020   News

Naomi Hedman a impresionat când a urcat pe scena de la X-Factor, pe Florin Ristei chiar l-a cucerit. Cei doi formează un cuplu. Dar cum a devenit ea celebră? Un reality show a propulsat-o în lumina reflectoarelor. 

A fost numită "Pantera de la X Factor". Şi prezentatorii, Dani Oţil şi Răzvan Simion, dar şi juraţii au fost impresionaţi de ea de la primul pas pe care l-a făcut pe scenă. Silueta ei de invidiat, culoarea pielii, dar şi zâmbetul o definesc pe Naomi Hedman, artista care acum formează un cuplu cu Florin Ristei. Din păcate, aceasta nu a trecut mai departe în competiţie, nu a convins-o pe Delia şi nu a luat-o în echipa ei. 

După eliminare, Florin Ristei a decis să facă primul pas, să se apropie de ea. Au devenit iubiţi şi se gândesc să lanseze împreună chiar şi o piesă. Sunt tineri şi îndrăgostiţi. Artistul a dus-o pe iubită să îi cunoască şi mama! Cu toate acestea, în România, nu se cunosc aşa de multe detalii despre viaţa lui Naomi înainte de X Factor. 

Ei bine, aceasta e obişnuită cu lumina reflectoarelor. De ce spunem asta? Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori şi a creat controverse. Şi-a făcut apariţia în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Îmbrăcată în ţinute extrem de sexy şi provocatoare, pantera de la X Factor a încercat să îl cucerească pe unul dintre concurenţii. Ce este inedit la această emisiune este că foştii parteneri sunt implicaţi şi ei. Bărbaţii trebuie să aleagă dacă rămân într-o relaţie cu vechile iubiri sau merg mai departe cu noile cuceriri. 

Naomi Hedman a fost atrasă de un concurent, de Joe, însă controversele au apărut când fosta iubita a acestuia şi-a făcut debutul. Între Naomi şi Gina s-au iscat discuţii aprinse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie. Pare că cele două s-au păruit: "Tocmai am fost atacată de o psihopată", spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman. Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: "Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete".

 Potrivit presei britanice, Naomi a iscat atunci multă controversă în cadrul reality show-ului «Ex on the beach»,  ea temându-se pentru viaţa ei, potrivit mirror.co.uk.

Foto: Instagram, Captură MTV

Mai multe