Naomi Watts, criticată pentru că-şi sărută fiul pe gură

6 martie 2018   News

Internauţii s-au isterizat atunci când paparazzi au surprins-o pe celebra actriţă britanică, Naomi Watts, sărutându-şi pe gură fiul cel mic, Kai. Scena a avut loc în faţa şcolii mezinului, din New York!

foto: Twitter

Care orice mamă care-şi iubeşte pruncul, Naomi Watts îşi demonstrează afecţiunea cu îmbrăţişări şi sărutări. Problema ei a fost că această demonstraţie a fost publică, iar internauţii au avut şansa de o a taxa pentru gestul său, făcut vizavi de un copil de zece ani, în faţa şcolii lui.

Naomi îşi condusese fiul cel mic, pe nume Kai, la şcoală, iar la plecare l-a sărutat pe gură. Gestul său a fost taxat de internauţi, aceştia considerând că a fost deplasat, dat fiind faptul că mezinul este pe punctul de a intra la pubertate şi, prin urmare, acum începe să se dezvolte fizic, psihic şi din punct de vedere sexual. Chipurile, comportamentul mamei sale ar putea cauza o oareşcare deviaţie sexuală viitoare în cazul micuţului Kai.

Noi spunem că e vorba de o exagerare, iar Naomi nu făcea altceva decât să se comporte ca o mamă iubitoare şi protectoare. Voi ce spuneţi?

Mai multe