Natalie Imbruglia (44) a născut un băieţel! Cântăreaţa a apelat la un donator de spermă pentru a deveni mamă

9 octombrie 2019   News

Vedeta australiană a anunţat, în cursul zilei de ieri, venirea pe lume a fiului ei, Max Valentin, conceput cu ajutorul unui donator de spermă şi al fertilizării in vitro.  

Creatoarea hitului Torn a postat, marţi seara, o imagine cu noul membru al familiei sale, Max Valentine, iar anunţul despre venirea pe lume a primului ei copil a fost întâmpinat cu multă bucurie de către fanii şi prietenii vedetei, care i-au şi transmis proaspetei mame felicitări.

“Bun venit pe lume, Max Valentine Imbruglia! Inima mea plesneşte de fericire. #băiatulmeu”, a comentat Natalie alături de fotografia în care se vede mânuţa nou-născutului.  

Imgruglia a anunţat că era însărcinată cu primul ei copil în iulie, după ce a obţinut un test de sarcină pozitiv în urma procedurii FIV pe care a urmat-o.  “Cei care mă cunosc mai bine ştiu că mi-am dorit asta de mult timp”, a postat atunci pe Instagram. “Sunt binecuvântată din simplul motiv că e posibil să devin mamă cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unui donator de spermă”, a explicat cântăreaţa în vară.

Natalie a fost căsătorită cu fostul lider al trupei Silverchair, Daniel Johns, însă căsnicia lor n-a durat mai mult de cinci ani, cei doi muzicieni divorţând în 2008. În 2017, frumoasa australiancă a declarat că era implicată într-o idilă cu Matt Field, încă cei doi n-au mai fost văzuţi împreună de anul trecut.

În ciuda relaţiilor amoroase din viaţa ei, care n-au avut parte de un final fericit, Natalie şi-a dorit dintotdeauna să aibă copii. “Mi-ar plăcea foarte mult să devin mamă”, a recunoscut ea în 2015, pentru The Evening Standard. “E ceva ce o să mi se întâmple. Sunt încă încrezătoare că o să întâlnesc pe cineva care să-mi îndeplinească acest vis. Şi, dacă nu întâlnesc, sunt dispusă să apelez şi la alte variante pentru a-mi vedea visul cu ochii”, a precizat aceasta.

Mai mult de-atât, Imbruglia a declarat că nu a crezut niciodată că, la 40 de ani, o să fie divorţată şi fără niciun copil, însă iată că viaţa i-a demonstrat că e posibil şi un asemenea scenariu. Chiar şi după o astfel de dezamăgire, frumoasa brunetă a găsit forţa de-a se redresa emoţional şi de-a face tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi îndeplini visul de-a deveni mamă.

Atunci şi acum

Astfel, singură şi plină de speranţă, s-a dus la o clinică de fertilitate şi şi-a discutat acolo posibilităţile de-a rămâne gravidă. Fără să ezite, a recurs la un donator de spermă şi la o procedură in vitro, care i-au îndeplinit dorinţa. Natalie a rămas însărcinată în urma FIV-ului făcut, a dus sarcina la bun sfârşit şi acum era fericita mamă a unui băieţel mult dorit.

Felicitări, Natalie!

foto - Instagram, Getty Images

Mai multe