Natalie Portman, prima apariţie cu fetiţa sa Amelia

7 aprilie 2017   News

Natalie Portman a ieşit pentru prima oară la plimbare cu bebeluşul său, micuţa Amelia. Actriţa a fost foarte grijulie şi precaută şi nu a lăsat la vedere chipul mezinei familiei, căci proaspăta mămică a ţinut-o foarte aproape de pieptul ei, înfăşurată într-un şal.

Actriţa de 35 de ani a scos-o pe fetiţa ei pentru prima dată la plimbare miercuri în parcul Griffith din Los Angeles. Natalie a mers prin iarbă şi a lăsat căruciorul acasă pentru a-i fi mai uşor să se descurce, bebeluşul fiind înfăşurat într-un şal negru, purtat la pieptul mamei, cu picioaruşele şi mâinile micuţe la vedere.

Natalie a fost foarte grijulie cu micuţa Amelia.

Pentru această zi relaxantă, Natalie a purtat o pereche de pantaloni din denim scurţi, un tricou în dungi alb cu roz şi pantofi sport, la care a adăugat un accesoriu indispensabil, ochelarii care au ferit-o de soare. Actriţa a slăbit considerabil după ce a adus-o pe lume pe micuţa sa, căci înainte de Oscaruri a fost surprinsă de paparazzi tot la plimbare, cu o burtă imensă şi kilograme serioase în plus.

Natalie Portman şi mama sa la plimbare, chiar înainte ca actriţa să nască.

Amelia s-a născut pe 22 februarie, chiar înainte de Oscaruri, eveniment la care nu a putut participa, deşi a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. Natalie este căsătorită cu Benjamin Millepied, iar cei doi mai au împreună un băieţel, Aleph, în vârstă de 5 ani.

Foto: Hepta

Mai multe