Neînțelegeri? J.Lo și Ben Affleck, întâlnire în trei cu avocata care l-a divorțat pe actor și de Garner

24 septembrie 2024   News

După două ieșiri cordiale în oraș, împreună cu copiii lor din căsnicii separate, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți, luni, îndreptându-se spre biroul lor din West Hollywood pentru a discuta cu avocata vedetelor Laura Wasser.

Laura, care i-a fost avocată lui Ben și atunci când s-a despărțit de Jennifer Garner, îi ajută pe cei doi soți înstrăinați să medieze divorțul lor „complicat”, potrivit publicației TMZ. Lopez și Affleck, care au fost căsătoriți doar doi ani, au parte de o despărțire complicată, deoarece nu au avut un acord prenupțial atunci când au spus „Da”, în august 2022.

În acești doi ani, însă, Jen și Ben au fost foarte activi profesional: au lucrat împreună la mai multe proiecte precum filmele This Is Me... Now, The Greatest Love Story Never Told, Unstoppable și Kiss Of The Spider Woman.

Partea cea mai grea este compania de producție pe care Ben o are cu Matt Damon și ale cărei baze au fost puse după ce actorul s-a căsătorit cu Lopez, mai exact în noiembrie 2022, ceea ce înseamnă că Jennifer ar putea să obțină o bucată din ea. Dacă vrea...

Alte surse sunt de părere că nu va fi un război între cei doi, deoarece aceștia vor ca divorțul lor să fie prietenos. „Vor să le arate copiilor că lucrurile sunt amiabile între ei”, a spus o sursă pentru revista People. „Vor să rămână prieteni. Există încă multă dragoste între ei.”

Diva în vârstă de 55 de ani a înaintat actele de divorț, fără avocat, pe 20 august, fix în ziua care a marcat cea de-a doua aniversare a nunții cuplului. Jennifer Lopez a listat data separării de Ben ca fiind cea de 26 aprilie 2024, conform documentelor juridice făcute publice de presa americană.

După cum știm, actorul a părăsit domiciliul conjugal încă din primăvară și și-a închiriat o casă în apropiere de locuința fostei sale neveste, Jennifer Garner. În vară, însă, Ben și-a cumpărat o casă proprie, în valoare de circa 20 de milioane de dolari, lucru care a cimentat despărțirea de Lopez.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe