Nelly Furtado s-a despărţit de soţ şi e pregătită de o nouă iubire!

13 aprilie 2017   News

Cum a dispărut din atenţia publică mai mulţi ani, de-abia acum am aflat că celebra artistă a trecut în 2016 printr-o despărţire „dureroasă”. Nelly Furtado vorbeşte acum despre toate schimbările recente din viaţa sa!

La Premiile Radio Regenbogen, în aprilie 2017. Foto: Getty Images

Are un nou album şi a mers la ”Loose Women” să şi-l promoveze, dar şi să ofere nişte update-uri despre viaţa sa. Aşa am aflat şi noi că-n vara anului 2016 artista s-a despărţit de soţul său, Demacio Castellon, cu care s-a căsătorit în iulie 2008.

Nelly a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea în viaţa sa, dar că e pregătită acum să facă faţă noilor provocări şi – de ce nu – să trăiască o nouă poveste de iubire. „Am trecut printr-o perioadă foarte grea, din punct de vedere sentimental, vara trecută şi am scris cântece şi-am cântat pentru a o depăşi. (...) Acum sunt singură! Cineva trebuie să-mi updateze pagina de Wikipedia, căci nu mă ajută deloc în găsirea unui nou partener”, a glumit artista.

Nelly Furtado e pregătită să-şi refacă viaţa amoroasă. Foto: Getty Images

Nelly a vorbit şi despre creşterea adolescentei Nevis, în vârstă acum de 14 ani: ”Trebuie să fiu stabilă emoţional pentru fiica mea. Întotdeauna m-am temut să nu greşesc ca mamă”.

Nelly Furtado, ieri. Foto: Splash

Cât despre absenţa ei de pe micile ecrane, dar şi posibilul motiv pentru care relaţia ei n-a funcţionat, Nelly a mărturisit că e greu să împaci viaţa personală cu viaţa profesională, mai ales când ai un copil mic şi trebuie să mergi în vreun turneu muzical. ”Îmi doream să fiu acasă. Era într-adevăr interesant, dar a durat prea mult. Să fii mamă, pe drumuri, şi să jonglezi cu o relaţie în timp ce faci muzică e greu!”, spune Nelly despre turneul muzical din 2006.

Iată o galerie foto cu cadre recente cu îndrăgita actriţă!

Mai multe