Nepoata lui Charlie Chaplin, cu sânii la vedere la un eveniment

13 aprilie 2017   News

Cel mai faimos personaj interpretat de bunicul său, celebru în epoca filmelor mute, a fost, probabil, The Tramp. Dacă rudele sale au numele întipărit în mintea fanilor, Kiera Chaplin a vrut şi ea să fie în centrul atenţiei la ecranizarea unui film, cum altfel, decât printr-o ţinută provocatoare. Practic, outfitul în ansamblu nu a fost unul sexy, însă topul mulat purtat de blondă, fără să-şi pună şi sutien, a lăsat la vedere mai mult decât ne-a fi dorit.

Ea este nepoata lui Charlie Chaplin. ( FOTO: Getty)

Cinematograful Society, NARS şi Avion au găzduit ieri screeningul filmului "Norman", de la care nu a lipsit nici actriţa mai puţin cunoscută de 34 de ani. Kiera, ai cărei bunici din partea tatălui sunt Charlie Chaplin şi Oona O'Neill, fiica lui Eugene O'Neill, a atras toate privirile la eveniment, toţi ochii bărbaţilor fiind fixaţi pe sâni. Degajată, fără sutien, Kiera şi-a mai pus şi un colier statement, pentru a fi sigură că punctul de concentrare maximă este în zona bustului.

A apărut fără sutien. ( FOTO: Getty)

De asemenea, la eveniment au participat şi o mulţime de actori din distribuţie: Richard Gere, Dan Stevens, Steve Buscemi, sau Charlotte Gainsbourg. Richard a purtat un costum negru simplu şi o cămaşă alb perlat, renunţând pentru o seară la caravata incomodă.

Actorii Tom Bernard, Joseph Cedar, Richard Gere, Charlotte Gainsbourg, Michael Barker şi Hank Azaria. ( FOTO: Getty)

Regizorul Joseph Cedar a purtat o ţinută all-black, în timp ce Richard a ales o cămaşă alb perlat.    ( FOTO: Getty)

Foto: Getty Images

Mai multe