Nepotism la Victoria's Secret. Kate Moss, criticată că și-a impus fiica cu aspect mediocru în show

16 octombrie 2024   News

Kate Moss a fost una dintre modelele iconice prezente show-ul Victoria's Secret de marți seară, care a revenit cu tam-tam la New York, după o pauză de șase ani.

Alăturată de fiica ei, pe podiumul iconic, a apărut și fiica ei de 22 de ani, Lila Moss, care activează de ceva timp în industria modellingului.

Dacă fanii mamei Kate au admirat apariția acesteia pe podiumul de prezentare, cu aceeași carismă ca în perioada de glorie a anilor '90, în privința fiicei părerile sunt împărțite. Așa cum au fost de când aceasta și-a făcut debutul în această lume a modei. Hot mama și nepo baby!: este doar unul dintre multele comentarii despre celebrul duo Moss, prin care internauții critică faptul că Lila și-a găsit loc într-un show iconic precum cel al brandului de lenjerie intimă Victoria's Secret doar pentru că poartă un nume faimos.

Nu de puțin ori, specialiștii în modelling au comentat că fiica lui Kate Moss are un aspect mediocru și nu se ridică la standardele unui supermodel, așa cum au fost impuse pe vremea mamei sale.

Kate, în vârstă de 50 de ani, a deschis segmentul rock & roll al show-ului Victoria's Secret, electrizând audiența într-un ansamblu de lenjerie din dantelă neagră, peste care a purtat un neglije transparent cu trandafiri negri.

Conform tradiției, modelul a adăugat ansamblului o pereche de aripi de înger cu pene negre, iar efectul a fost unul foarte sexy.

Fiica lui Kate, Lila, i s-a alăturat în prezentare într-un set de lenjerie intimă roz foarte sexy. Lila și-a acoperit umerii cu un șal roz cu ciucuri și și-a accesorizat ansamblul cu bijuterii strălucitoare pentru corp.

Apariția tinerei Moss n-a fost la fel de apreciată precum cea a mamei sale. O persoană a postat următoarele pe Twitter: „Cel mai bine ar fi să scăpăm de acești nepo babies în favoarea unor fețe noi. Și când spun nou, nu mă refer la oameni cu nume cunoscute”.

O alta a criticat-o foarte dur pe fiica lui Kate: „Păr urât, lenjerie urâtă, fără aripi la vedere, niciun gram de diversitate... se pare că secretul Victoriei este să arăți mediocru”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe