Neschimbată de-a lungul anilor! Astăzi a împlinit 50 de ani!

10 iunie 2015   News

Este una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute actriţe de la Hollywood. De-a lungul anilor, a realizat numeroase şedinţe foto, campanii publicitare pentru diferite branduri, şi chiar şi-a lansat propria linie de costume de baie.

Este una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute personalităţi de la Hollywood. De-a lungul anilor, a realizat numeroase şedinţe foto, campanii publicitare pentru diferite branduri, şi chiar şi-a lansat propria linie de costume de baie. Toate, graţie faptului că arată minunat, indiferent de vârsta sa.

Nu v-aţi dat seama despre cine vorbim? Atunci vă informăm că ne referim la Elizabeth Hurley, acea divă a Hollywoodului care pare că sfidează timpul cu silueta sa perfectă şi cu chipul neschimbat.

Astăzi, Liz Hurley a împlinit 50 de ani, vârstă pe care, evident, nu o arată câtuşi de puţin. Cu o experienţă în modelling şi fiind adeptă a unui stil de viaţă sănătos, Liz a reuşit să înainteze în vârstă fără însă a arăta acest lucru. Drept mărturie stă şi colajul de mai jos!

2015 vs 2006 vs 2000

Sursa foto: Hepta / Getty Images / Pinterest

Mai multe