Nevasta lui Will Smith şi-a pierdut părul din cauza unei boli. Jada Pinkett Smith, diagnosticată cu alopecia

23 mai 2018   News

Celebra actriţă şi-a deschis sufletul în faţa reflectoarelor şi a recunoscut public că a fost diagnosticată cu ”alopecia”, o afecţiune dermatologică inflamatorie care afectează foliculii pilosi la nivelul scalpului. Adică, o boală care duce la căderea părului.

Jada Pinkett Smith, diagnosticată cu alopecia

Am tot văzut-o purtând turbane, însă am crezut că e vorba despre o alegere stilistică, nicidecum de o necesitate. Ei bine, Jada Pinkett-Smith a recunoscut că suferă de alopecia, boală pe care a depistat-o atunci când a cercetat de ce îi cade părul atât de mult.

Şi-a ascuns afecţiunea cu turbane

”Eram speriată atunci când a început să-mi cadă (n.r părul). Eram în duş, într-o zi, şi am văzut că aveam o grămadă de păr în mână. M-am întrebat dacă nu cumva chelesc. Era una dintre acele dăţi în care tremuram de frică. De aceea, mi-am tăiat părul, de aceea o să mi-l tai mereu…”, a mărturisit soţia lui Will Smith.

A vorbit deschis despre afecţiune

Actriţa a încercat, prin mărturisirea sa, să le dea încredere femeilor care trec prin aşa ceva. Ea a mărturisit că alopecia vine la pachet cu scăderi în greutate, ameţeli şi stări de rău, aşa că e important să se ceară ajutor specializat.

Mai multe