New style: Vedete cu breton, le stă bine sau nu?

15 septembrie 2014   News

Selena Gomez s-a decis că are nevoie de o nouă schimbare de look, după ce s-a împăcat cu Justin Bieber. Dar hai să vedem cum arată artista cu breton, cât şi altele care au ales această tunsoare, la un moment dat în viaţa lor. Le stă bine au ba?

Selena Gomez s-a decis că are nevoie de o nouă schimbare de look, după ce s-a împăcat cu Justin Bieber. Poate are impresia că acum, odată cu noutatea, relaţia ei cu rebelul va fi mai bună. Ne îndoim... dar hai să vedem cum arată artista cu breton, cât şi altele care au ales această tunsoare, la un moment dat în viaţa lor. Le stă bine au ba?

Acum 3 luni, şi frumoasa roşcată Jessica Chastain s-a lăsat sub mâna stilistului Renato Campora, care a tuns-o superb. Actrţei îi stă foarte bine cu breton!

Chrissy Teigen

A fost vorba, însă, doar de o perucă în cazul modelului.

Reese Witherspoon

Frumoasei actriţe îi stă foarte bine cu bretonul relaxat, lejer, decât cel drept şi des. O face exact "the girl next door" a Hollywoodului!

Zooey Deschanel arată tineresc şi feminin cu bretonul ei natural. Faţă de dăţile în care îşi lăsa fruntea liberă, acum pare mult mai jovială şi mai tânără, bretonul fiindu-i o alegere perfectă pentru look.

FOTO WENN, Instagram

Mai multe