Nick Cannon, întrebat dacă face sex cu Mariah Carey. Iată-i răspunsul neaşteptat!

28 aprilie 2017   News

Te-ai aştepta ca la o astfel de întrebare îndrăzneaţă, Nick Cannon să nu răspundă. Ei bine, a făcut-o, iar replica lui a fost una chiar savuroasă, lăsând-o pe moderatoare fără cuvinte!

A vorbit despre sentimentele faţă de diva pop

Nick Cannon, fostul soţ al artistei Mariah Carey, a fost invitat în emisiunea moderată de Wendy Williams, joi. În timpul discuţiei televizate, vedeta a fost întrebată dacă face în prezent sex cu fosta soţie, dat fiind faptul că paparazzi i-au tot surprins împreună, în toiul nopţii.

În ultima vreme, au tot fost surprinşi împreună, fără copii

Ei bine, Nick n-a vrut să lase lucrurile la voia întâmplării, şi-a răspuns pe cât se poate de clar. ”N-ar fi nimic greşit în asta, însă nu e acesta cazul”, a fost răspunsul de-a dreptul curajos al vedetei, la întrebarea jurnalistei dacă face sau nu sex cu Mariah Carey.

Nick şi-a completat răspunsul cu o replică care ne-a făcut, însă, să credem că dacă Mariah i-ar da o şansă, acesta ar profita de ea. ”Nu e nimic altceva decât iubire necondiţionată între noi, adică, da, e superbă, dar sunt respectuos cu ea. Îmi bag copiii la culcare şi plec acasă”, a declarat, jovial, fostul soţ al artistei.

Insistând pe subiectul destrămării mariajului cu diva pop, Nick a mărturisit şi că se vede singurul vinovat al separării lor. ”A fost vina mea, eu am făcut tot”, a recunoscut producătorul. Aşadar, să fie aceste declaraţii, de fapt, nişte încercări de a o impresiona pe Mariah şi de a o face să-i mai dea o şansă? Vom vedea!

Familia lor.

Cert e că după separare, Mariah şi Nick au reuşit să aibă grijă de micuţii lor, gemenii Monroe şi Moroccan, pentru ca aceştia să nu fie afectaţi de schimbările din familia lor.

foto: Hepta / arhivă

Mai multe