Nick Nolte, o nouă apariţie în stil homeless

1 februarie 2016   News

Deşi lucrează constant în producţii interesante, actorul nominalizat de trei ori la premiul Oscar continuă să-şi uimească fanii cu apariţiile sale neglijente

Nick Nolte are în continuare probleme cu alcoolul.

Pare un cadru cu un om mahmur, fără adăpost, care rătăceşte pe străzi... Omul are, într-adevăr, probleme cu alcoolul. Ba chiar şi cu alte substanţe, dacă ne amintim de arestarea lui din 2002, pentru şofat sub influenţa alcoolului - ulterior descoperindu-se că acesta consumase şi ecstasy lichid. Însă nu e un om oarecare - ci un actor celebru. Care pe vremuri a fost şi un mare cuceritor: Nick Nolte, cel care pe 8 februarie va împlini 75 de ani.

În 2002, figura lui răvăşită  de băutură şi droguri, cu chipul schimonosit şi părul explodat, surprinsă în arest, a şocat o lume întreagă. De atunci, apariţiile din viaţa personală ale actorului au continuat să şocheze. Deşi Nick are o carieră susţinută frumos şi acum. Anul trecut, a jucat în patru producţii, printre care "A Walk In The Woods", alături de Robert Redford. Viciile nu-i dau pace, însă, aşa că iată cum a fost surprins la... o plimbare, sâmbătă, prin Malibu.

Foto: Twitter

Mai multe