Nicki Minaj, hulită de activiştii pentru drepturile omului

21 decembrie 2015   News

Banii n-au miros, nici culoare. Nicki Minaj crede foarte tare în zicala asta, de aceea a şi făcut aceeaşi greşeală ca Mariah Carey, fiind acum ţinta celor mai aspre critici

Nicki Minaj a cântat pentru dictatorul angolez

Ce a făcut Nicki atât de rău? Ei bine, a concertat pentru dictatorul Angolei, Jose Eduardo dos Santos. Mai exact, Nicki a ajuns sâmbătă cu un avion particular în Luanda, capitala Angolei, pentru a susţine un concert la petrecerea de Crăciun organizată de Unitel, compania de comunicaţii deţinută majoritar de familia preşedintelui. Un concert pe care Nicki l-a susţinut în ciuda rugăminţilor activiştilor pentru drepturile omului, care vorbesc despre sărăcia cruntă în care trăiesc locuitorii acestei ţări, asupriţi de preşedintele Eduardo - aproape 70% din populaţie supravieţuieşte cu doar 2 dolari pe zi. Asta în timp de dos Santos, care ocupă funcţia de preşedinte din 1979, a acaparat mai multe companii ale ţării în propriul beneficiu - iar după ce parlamentul angolez a dat o lege prin care a devenit ilegal ca preşedintele să deţină astfel de bunuri (se presupune că în înţelegere cu preşedintele, dorinic să-şi spele imaginea în acest fel), Jose Eduardo i-a transferat totul fiicei sale, Isabel dos Santos, care a ajuns astfel cea mai bogată femeie de pe continentul african.

Activiştii pentru drepturile omului o acuză acum pe Minaj de lăcomie, pentru că a acceptat să fie plătită de un dictator, dar şi de faptul că susţine politica abuzivă a acestuia printr-un astfel de gest.

Foto: WENN

Mai multe