Nicky, sora lui Paris Hilton, este însărcinată!

13 ianuarie 2016   News

Acum şase luni şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii luxoase, iar acum se pregătesc să devină părinţi. Nicky Hilton, sora mai mică a lui Paris Hilton, este însărcinată pentru prima dată.

[caption id="attachment_391451" align="alignnone" width="600"] S-au căsătorit în iulie, iar acum urmează să devină părinţi[/caption]

Potrivit DailyMail, Nicky Hilton şi soţul său, James Rothschild, sunt pe cale să-şi mărească familie. Cu toate acestea, cei doi n-au făcut această veste publică, căci sarcina este în primul trimestru şi vor ca doar apropiaţii lor să ştie. ”Nicky este foarte încântată că va deveni mamă. Se simte perfect”, a declarat un apropiat de-al moştenitoarei imperiului Hilton.

Nicky a fost zărită săptămâna aceasta în New York, alături de prietena ei, însă s-a asigurat că are burtica acoperită, pentru a nu dezvălui încă fericita veste.

Nicky şi James s-au căsătorit anul trecut, în luna iulie, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la Kesington Palace. Nicky a purtat în ziua nunţii o rochie de nuntă creată de Valento, în valoare de 77.000 dolari.

Mai multe