Nico de la „Insula Iubirii” şi-a pus acid hialuronic în buze? Iată fotografii recente

7 februarie 2019   News

A fost una dintre concurentele sezonului 3 al emisiunii ”Insula Iubirii”, înscriindu-se alături de partenerul ei de viaţă de pe atunci, respectiv Catălin Meşter.

Din păcate, relaţia lor a picat testul fidelităţii, şi, în ciuda încercărilor ulterioare, Cătălin şi Nico şi-au spus adio definitiv. Astăzi, Nico este o femeie singură, puternică şi extrem de curtată, contul ei de Instagram stând mărturie acestui lucru.

Pe Instagram, Nico ţine legătura şi cu fanii căpătaţi în urma emisiunii, povestindu-le diverse lucruri care se petrec în viaţa ei de zi cu zi. Ieri, ea a vizitat o clinică estetică şi şi-a întrebat fanii dacă e cazul să apeleze la o injecţie cu acid hialuronic la nivelul buzelor.

Pesemne, Nico ia în calcul o schimbare fizică şi nu exclude posibilitatea de a o face prin intermediul doctorului plastician. Fostul ei iubit, Cătălin Meşter, a fost printre primii care au comentat decizia ei. ”Te înţepi Nico? Ce bine arată aia din tabloul ăla din spatele vostru”, a fost comentariul lăsat de acesta la o postare recentă de-a fostei sale iubite.

Mai multe