Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

18 aprilie 2011   News

Actorul din Bad Lieutenant a avut un weekend de coşmar. Aflat în New Orleans, împreună cu soţia sa, Alice Kim Cage, starul a provocat vineri seară un scandal de proporţii. Beat turtă, Nicolas a confundat un bloc de pe strada Dumaine (din Cartierul Francez al oraşului New Orleans) cu

Actorul din Bad Lieutenant a avut un weekend de coşmar. Aflat în New Orleans, împreună cu soţia sa, Alice Kim Cage, starul a provocat vineri seară un scandal de proporţii.

Beat turtă, Nicolas a confundat un bloc de pe strada Dumaine (din Cartierul Francez al oraşului New Orleans) cu o clădire în care închiriase un apartament. Contrazis vehement de soţie, care i-a explicat că se află la o adresă greşită, Cage a început să urle la ea în mijlocul străzii, bruscând-o. Potrivit Associated Press, înfuriat la culme, actorul a început să lovească apoi maşinile parcate în calea lui. Iar când a încercat să urce într-un taxi, dar a fost oprit de un ofiţer de poliţie, starul din Face-Off s-a opus, insultându-l pe poliţist. Arestat în cele din urmă pentru violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public, Nicolas Cage a fost eliberat sâmbătă din închisoarea Orleans Parish, după ce a plătit o cauţiune de 11.000 de dolari – dar este aşteptat la o audiere pe 31 mai în legătură cu acest incident.

Foto: Northfoto

Mai multe