Nicolas Cage, operat de urgenţă. Actorul filma în Bulgaria!

27 aprilie 2017   News

În ultimele săptămâni, Nicolas Cage a filmat în Bulgaria pentru noua sa peliculă ”#211”. Din păcate, ieri, reprezentanţii actorului au confirmat că acesta a avut un accident ”ciudat”, în urma căruia a fost de urgenţă internat în spital.

Nicolas Cage s-a accidentat în timpul filmărilor din Bulgaria, la noul film.

Cele mai noi veşti despre actorul hollywoodian Nicolas Cage nu sunt îmbucurătoare! Actorul se afla în Bulgaria, când s-a accidentat pe platoul de filmare. Potrivit reprezentanţilor lui, Nicolas a suferit o fractură de gleznă, în urma căruia a fost transferat de urgenţă în SUA pentru o intervenţie chirurgicală.

Accidentul ”ciudat” a avut loc, luni, iar actorului i s-au acordat primele îngrijiri medicale într-un spital din Sofia. De acolo, însă, a fost transferat într-un spital din SUA, la cerinţa medicului său. "Echipa medicală de la spital l-a sunat pe doctorul lui Nicolas Cage din SUA pentru a-l informa despre tipul de fractură şi de starea generală a actorului. Medicul său este cel care a cerut să fie operat în SUA şi a solicitat transferarea lui", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Spitalului Militar din Sofia.

Regizorul filmului, York Shackleton, a decis să sisteze filmările la această peliculă, în aşteptarea actorului. Cel mai probabil, în următoarele două săptămâni actorul le va petrece în repaus total.

foto: Hepta

Mai multe