Nicolas Cage s-a dat la o femeie măritată. Ce s-a întâmplat când a intrat soţul acesteia în scenă?

1 septembrie 2017   News

Ştim că are o slăbiciune pentru femeile asiatice, căci a fost căsătorit cu una timp de 12 ani (vezi povestea de dragoste cu Alice Kim, de care a divorţat anul trecut). Însă, nu credeam că ar fi în stare să se pună într-o situaţie penibilă din cauza aceasta. Ce s-a întâmplat ieri noapte, într-un restaurant de sushi, vedeţi în cele ce urmează.

Actorul a fost captivat de frumuseţea ei

Totul a început atunci când Nicolas, care era însoţit de co-starul lui, actorul Crispin Glover, a zărit o femeie asiatică, extrem de atrăgătoare, care stătea chiar lângă el în restaurantul ”Sushi Gen”, din Los Angeles.

A intrat soţul în scenă

Fermecat de frumuseţea ei, actorul a simţit nevoia să se prezinte şi să intre în vorbă cu ea. Culmea e că îndrăzneala lui a flatat-o pe femeia în cauză, care i-a acceptat numaidecât complimentele. Altfel a fost atmosfera între ei, însă, după câteva momente de flirt, după ce soţul acesteia a intrat în scenă.

Actorul a rămas cu buza umflată

Vizibil iritat de îndrăzneala actorului, soţul femeii s-a aşezat între cei doi şi a purtat o conversaţie cu Nicolas, care – după cum se vede – a avut parte de un şoc când a realizat că femeia pe care pusese ochii nu este disponibilă.

Cineva s-a amuzat de situaţie. (Crispin Glover)

Din afară, situaţia a fost cu adevărat amuzantă, ba chiar co-starul lui amuzându-se de toate cele întâmplate, însă actorul pare să nu fi ”gustat” situaţia, motiv pentru care a decis să părăsească, cu coada între picioare, restaurantul. Toată isprava a fost surprinsă în imagini de către un client din acel restaurant şi, ulterior, făcută publică de ziarele de scandal. Mda, se întâmplă şi la case mai mari!

Şi-a recunoscut înfrângerea în cele din urmă

Mai multe