Nicole Cherry e însărcinată! Cum a făcut artista anunţul: “Lângă Florin am crescut şi în braţele lui am devenit femeie”

9 iunie 2021   News

La doar 22 de ani, Nicole Cherry se pregăteşte să fie mămică pentru prima oară. Artista a ţinut să dea vestea într-un mod cu totul neaşteptat: şi-a etalat burtica la finalul videoclipului „Scrie-mi pe suflet”, pe care l-a lansat ieri seară.

„Lângă Florin am crescut şi în braţele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul şi am simţit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieţii mele. De câteva luni, trăiesc toate emoţiile şi sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învăţat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami şi tati', a scris artista pe reţelele de socializare.

Solista are de mai mulţi  ani o relaţie cu Florin Popa. Cei doi se cunosc de când Nicole avea 16 ani, dar au ajuns să formeze un cuplu abia în 2019.

"Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoştea pe tatăl şi cumva mă ştia şi pe mine. Ideea e că s-a întâmplat aşa, dintr-o dată. Noi ne ştim aşa dintotdeauna şi mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El e mai mare cu opt ani.. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferenţă (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine şi i-a plăcut aşa să mă urmărească. Eu eram  indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi şi place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, povestea Nicole la Acces Direct.

Mai multe