Nicole Kidman a recunoscut. A fost logodită cu Lenny Kravitz

17 februarie 2017   News

După 14 ani, Nicole Kidman a confirmat zvonurile din presa internaţională conform cărora actriţa a fost logodită cu rockerul Lenny Kravitz în 2003.

Cele două vedete au avut o relaţie de scurtă durată în 2003 şi, potrivit presei, Nicole Kidman şi Lenny Kravitz au fost logodiţi, după ce mariajul actriţei cu Tom Cruise s-a destrămat. Până acum, niciunul dintre cele două staruri nu a confirmat zvonurile, deşi  Nicole spunea într-un interviu ]n 2007: "Nu am vrut o relaţie. Am vrut să fiu alături de copiii mei şi nu m-am simţit confortabil să aduc o altă persoană în viaţa lor.  Şi apoi m-am logodit cu cineva. . . dar pur şi simplu nu era pe bune. Nu eram pregătită."

Actriţa nu a spus atunci cu cine s-a logodit, însă, miercuri seara,  a acordat un interviu în care a vorbit despre colaborarea ei cu Zoe Kravitz, fiica rockerului Lenny Kravitz, alături de care joacă în serialul TV ”Big Little Lies”.  A fost ocazia perfectă să recunoască că a fost logodită cu Kravitz în 2003. ”Ei bine, o cunosc pe Zoe, pentru că am fost logodită cu tatăl ei. E afacere de familie. Îl iubesc pe Lenny, este un tip minunat”, a spus Nicole.

"Nicole poate fi liniştită şi timidă, ceea ce este interesant pentru o actriţă atât de bună ca ea. E atât de bună că, uneori, îţi distrage atenţia. După fiecare premiu pe care l-a luat am vrut să îi spun personal,"Wow", declara Kravitz.

Cu toate acestea, fostul cuplu s-a oprit la o scurtă logodnă. Kidman nu a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care logodna s-a rupt. Nicole Kidman, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit în 2006 cu Keith Urban, un star al muzicii country. Cei doi artişti au împreună două fiice - Sunday Rose, în vârstă de opt ani, şi Faith Margaret, în vârstă de şase ani. 

Foto: Getty Images

Mai multe