Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise să n-o părăsească după 10 ani de mariaj: „Eram fericiţi împreună.” Actriţa face noi dezvăluiri despre divorţ

17 octombrie 2020   News

Actuala soţie a lui Keith Urban dezgroapă trecutul şi face noi mărturisiri la aproape 20 de ani de la divorţul de Tom Cruise. Ea susţine că l-a implorat pe actor să nu divorţeze, dar el a fost de neclintit în decizia lui de-a pune capăt căsniciei de 10 ani cu ea. Iar şocul divorţului i-a cauzat un avort spontan traumatizant actriţei.

Reprezentantul lui Kidman a confirmat faptul că divorţul de Tom Cruise nu a fost, sub nicio formă, decizia ei. De fapt, Nicole a fost atât de afectată de acea despărţire, încât a suferit un şoc profund.

Când Tom a anunţat, în 2001, că cei doi actori divorţează, Kidman era devastată de vestea încetării mariajului lor de 10 ani. Ea a recunoscut că a fost absolut uimită de intenţiile soţului ei de-atunci de-a se despărţi de ea şi că, în decembrie 2000, tocmai serbaseră 10 ani de căsnicie. „Eu credeam că viaţa noastră împreună era perfectă”, a declarat vedeta. Dar, la numai două luni după aceea, a venit anunţul divorţului lor fără nicio explicaţie decât o scurtă declaraţie din partea lui Cruise, în care era precizat că „Nic ştie motivul”.

Chiar ştia motivul?

Intervievată recent de cei de la The New York Times, Nicole a dezvăluit că cei doi foşti soţi erau „fericiţi împreună” în timpul filmării ultimului lor film împreună Eyes Wide Shut. Conform reprezentantului ei, ea nu ştia nimic despre intenţiile lui de-a divorţa. Acesta a precizat, pentru The Daily Mail, următoarele; „Divorţul nu a fost decizia ei. Tom a fost cel care şi-a dorit divorţul. Nicole a fost absolut şocată de intenţiile lui.”

Mai mult, se pare că actriţa l-a implorat pe Tom să nu meargă mai departe cu divorţul, dar el a fost de neclintit în ceea de priveşte despăţirea de ea. La acea vreme, actele de divorţ conţineau şi protestul actriţei în ceea ce privea divorţul, împreună cu propunerea ei de-a face terapie de cuplu, în loc de-a se despărţi definitiv. Cruise n-a fost de acord cu propunerile soţiei sale de la acea vreme şi a continuat procedurile de separare legală, prărăsind, în acelaşi timp, şi căminul conjugal.

Sarcini pierdute

Cu toate că Tom a declarat că mariajul lor era pe ducă încă din decembrie 2000, realitatea pare să-l contrazică, deoarece e limpede că cei doi foşti soţi mai aveau relaţii intime la acea vreme atât timp cât Nicole a reuşit să rămână însărcinată în acea perioadă.

Din păcate, actriţa n-a reuşit să ducă sarcina la termen, suferind un avort spontan în timpul divorţului care a fost finalizat în şapte luni de la depunerea actelor: „Am pierdut o sarcină la finalul mariajului meu cu Tom”, a declarat ea în 2007.

Kidman a adăugat şi faptul că şi-a dorit nespus de mult să-şi întemeieze o familie cu Tom încă de când s-a măritat cu el, dar lucrurile nu s-au desfăşurat conform planului ei. Faptul că n-au reuşit să aibă copilul lor biologic i-a determinat pe cei doi foşti soţi să adopte doi copii, pe Isabella, în 1993, şi pe Connor, în 1995. Chiar la începutul căsniciei lor, Nicole a avut o sarcină ectopică, ceea ce a fost o experienţă „incredibil de traumatizantă” pentru ea. Iar, la final, s-a întâmplt, din păcate, acelaşi lucru, Kidman a pierdut încă o sarcină chiar în timpul procesului de divorţ.

foto - Profimedia

Mai multe